• Bilforhandler 20.05.2018

  Bilforhandler

  Rigtig mange vælger at spare mange penge i starten ved at købe en brugt bil fremfor at købe en helt ny en. Og der kan der være rigtig god grund til. Ældre biler kan være ganske fine, velkørende og fejlfrie, hvis man vælger den rigtige. Fordelene ved at købe en brugt bil kan være ganske mange – men først og fremmest er det pengene man sparer, som kan være en stor bonus. Hovedreglen er, at  Man skal dog altid sørge for gennemgå bilen, før man bruger sine penge. I denne artikel ridser vi op, hvad du især skal være obs på før du vælger at købe den brugte bil. Er du interesseret? Så læs med her.

  Hvis du står i en situation, hvor du akut står og mangler en bil kan du med fordel besøge en dygtig bilforhandler i Hillerød, hvis du bor i nærheden.

  Kilometertal

  Når man køber en brugt bil er det helt grundlæggende at lægge mærke til, hvor mange kilometer bilen har kørt. Det kan man hurtigt tjekke, når man sætter sig ind i bilen og kigger på tallet ved bilens ret. Hvis der er tale om en dieselmotor vil kilometertæller være mindre relevant, men hvis der er tale om en bil, som kører på almindelig brændstof, så har det rigtig meget at sige i forhold til bilens tand. Jo flere kilometre en bil har kørt desto mere slitage vil den som hovedregel også have. Det kan være en god idé også at spørge ind til, hvem der har været bilens tidligere ejer. Dette kan have stor indflydelse på, hvordan bilen er blevet behandlet, og i hvilken stand den er i.  

  Hvornår skal den til syn?

  Tjek altid om bilen har et servicehæfte, som er blevet udfyldt undervejs. Servicehæftet kan du finde i en af bilens små rum, og her kan du se, om det er blevet udfyldt og ikke mindst, hvor tit det er blevet udfyldt. Hvis bilen har været til service regelmæssigt vil dette stå i hæftet med dato og underskrift fra autoværkstedet. Man skal være meget kritisk, hvis servicehæftet ikke kan findes i bilen, også selvom sælger forsikrer dig om, at den er blevet tjekket regelmæssigt. 

  Rust

  Tjek bilen for rust – fra alle sider og vinkler. Brugte biler kan have rustproblemer, som ikke altid er til at spotte ved det første øjekast. Derfor er det en god idé, at være grundig, når man tjekker for rust. Du kan derefter forhøre dig om rustbehandling og dokumentation på dette.

  Det kan altid betale sig at besøge et autoriseret bilværksted, hvis man har interesse i at købe en brugt bil. Søger du brugte biler i Hillerød kan du med fordel kontakte en af disse værksteder og forhøre dig. De har et ry for at være anerkendte, dygtige og professionelle bilforhandlere. Held og lykke!

  Hillerød Autocenter ApS
  Falkevej 20
  3400 Hillerød
  72 48 88 87

  Posted by admin @ 14:06

 • Comments are closed.