• Renovering 08.10.2018

  Ser dit badeværelse lidt halvtrist ud? Måske er det beklædt med gamle materialer i brune nuancer fra da du flyttede ind. Men så skulle stuen først renoveres, og derefter køkkenet og så jeres soveværelser. Men hvad med badeværelset? Vi bruger mange timer på badeværelset hver dag, og derfor burde du overveje at opfriske det med en renovering.

  Et badeværelse i lækre materialer

  Vi har alle siddet på vores mormors badeværelse og betragtet de oldgamle, mørkebrune fliser, der beklæder væggene. Som resultat heraf fremstår rummet mørkt og kælder-agtigt. Vælger du en renovering af badeværelset, kan du helt selv vælge nye materialer. Fornyelsen skal gerne glæde i lang tid fremover, og det er derfor vigtigt, at man vælger fine, tidløse materialer, der passer sammen i perfekt symmetri.

  Det er både materialer på vægge, gulve og bordplader som bør passe sammen. Små detaljer, der matcher, skaber et godt helhedsindtryk af badeværelset. Derfor skal der både tænkes over valg af armaturer, bordplader, spejl og vask. Det endelige resultat af badeværelset bør opfylde både dine æstetiske og praktiske krav og behov.

  Velfungerende VVS- og elinstallationer

  Nu da det æstetiske er på plads, og du har valgt dine yndlingsmaterialer, skal de tekniske ting på plads. Disse er de skjulte elementer i dit badeværelse, men de vigtigste for, at dit badeværelse fungerer, som det skal. Kontakter du en dygtig tømrer i København, vil han sikre, at dine VVS- og elinstallationer repareres og udskiftes efter behov.

  Disse installationer er aspekterne, som binder hele dit badeværelse sammen. De sørger for, at der er rindende vand uden problemer med hullede afløb og tilstoppede rør, som kan forårsage både dårlig lugt og vandskader. Renoveringen bliver en dyr fornøjelse, hvis først der når at komme vandskader. Disse skader nemlig ikke blot installationerne, men også dine fine, nyudvalgte materialer, gulvet, loftet og eventuelle møbler.

  Tal med en professionel

  Det er helt klart at foretrække, at man hyrer en professionel håndværker til hjælp med renoveringen af badeværelset. På denne måde sikrer du dig, at alt fungerer optimalt og eventuelle vandskader forhindres. Har du en idé om, hvordan badeværelset skal se ud? Hvis du blot er i idéfasen, kan håndværkerfirmaet også hjælpe dig. De har ofte eksempler og prøver på materialer og sammensætninger og vil hjælpe dig med at gøre dit drømmebadeværelse til virkelighed. Derfor er det blot at kontakte dem, hvis du har brug for forslag, støtte og vejledning.

  JH Totalentreprise

  Nyholms Alle 48

  2610 Rødovre

  70 70 18 22

  Posted by admin @ 11:21

  Tags: , , ,

 • Comments are closed.